Despre noi Elevi Profesori Părinţi Asociaţia Părinţi-Profesori Clasa Pregatitoare
 
Cautare
 

În atenția părinților ! Dacă doriți să depuneți o sesizare sau aveți propuneri pentru conducerea școlii, din contul copilului dumneavoastră puteți accesa formularul de mai jos:

Formular Propuneri/Sesizări

 

 

Rezultate alegeri Comitetul de Părinți

 

Stimați elevi, părinți și colegi,

Începem anul școlar 2020-2021 într-un context neobișnuit și generator de emoții suplimentare!

Fiecare dintre noi, elev, părinte, profesor, este preocupat de noua realitate la care trebuie să ne adaptăm, dar, cu toții înțelegem că rezolvarea problemelor depinde de maturitatea, prudența și responsabilitatea noastră.

Echipa managerială a Școlii Gimnaziale Anton Pann s-a preocupat și se preocupă în permanență de pregătirea și de asigurarea condițiilor necesare desfășurării activității curente.

Cu ajutorul Primăriei municipiului Rm. Vâlcea, Consiliului local și al ISJ Vâlcea am asigurat materiale de curățenie, igienă și dezinfecție, echipamente electronice și conexiune la internet pentru toate sălile , separatoare în sălile în care nu s-a putut respecta distanțarea fizică, am implementat un set de măsuri care să permită desfășurarea în condiții optime a activității în toate cele trei scenarii avute în vedere. Ne propunem ca toți elevii să poată participa la ore în scenariul verde, iar in restul situațiilor este funcțională platforma on-line Office365 unde avem deja create clasele virtuale.

Vă asigurăm că principala preocupare a echipei manageriale o reprezintă siguranța medicală a elevilor și personalului unității, dar și confortul emoțional al tuturor.

Ne dorim cu toții ca anul școlar 2020-2021 să ne aducă sănătate și, cel puțin, aceleași satisfacții profesionale ca și anii precedenți!

Director, Adrian Burlan

Pentru o bună înțelegere a măsurilor ce vor fi luate vă invit să consultați Ordinul de ministru , ghidul pentru ciclul primar și ghidul pentru gimnaziu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stimați părinți,

Având in vedere situația pandemică existentă la nivel mondial și faptul că s-a sistat interacțiunea fizică pentru desfășurarea procesului didactic, școala noastră  avut obligația de a realiza operaționalizarea unei educații online/ la distanță pentru a putea stabili corect, conjunctural, modalități de îmbunătățire ale procesului didactic la distanță.

Dorim să încurajăm împărtășirea feed-back-ului la acest aspect. În acest sens, vă rugăm vă exprimați opinia, răspunzând la întrebările de mai jos, până la data de 20.06.2020.

Chestionarele completate se vor transmite profesorilor din învățământul primar/diriginților. Răspunsurile se află sub protecția anonimatului, iar datele rămân confidenţiale. Vă mulţumim pentru participare și implicare!

Director, prof. Adrian Burlan

Clik pe linkul de mai jos: Link

 

 

 

 

PENTRU INFORMAȚII CLASA A V-A INTENSIV ENGLEZĂ APASĂ AICI

Toți elevii școlii noastre pot comunica cu profesorii lor folosind platforma Office 365. Dacă nu ați primit contul pentru logare vă rog să luați contact cu dirigintele/învățătorul de la clasă.

 

 

 

 

 

Apasa pentru detalii!

 

COMUNICAT DE PRESĂ

CORONAVIRUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÎN PERIOADA 01.09.2019-31.08.2021

Școala Gimnazială ”Anton Pann” va implementa

Proiectele de parteneriat strategic pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, schimb interşcolar, KA229 ERASMUS+

COEXISTENCE, RESPECT AND COOPERATION ( CONVIEȚUIRE, RESPECT ȘI COOPERARE) pentru clasele I-IV

„PLAYFUL MATHEMATICS” pentru elevii de gimnaziu

 

BURSE ȘCOLARE

Proiectul Eco-Patrule sponsorizat de

 

 

Date statistice privind evoluţia Şcolii Gimnaziale Anton Pann în anii 2011-2015.

 

Detalii aici:

 

  
 a
Copyright © 2011 Şcoala Anton Pann, Rm. Vâlcea. Design realizat de SOBIS Solutions.